آل سات

سایت آل سات در امر خرید و فروش ملک ، معاوضه ملک ، تهاتر ملک با مصالح و تامین مصالح ساختمانی

آل سات

سایت آل سات در امر خرید و فروش ملک ، معاوضه ملک ، تهاتر ملک با مصالح و تامین مصالح ساختمانی

سایت آل سات در امر خرید و فروش ملک ، معاوضه ملک ، تهاتر ملک با مصالح و تامین مصالح ساختمانی به یاری صنعت ساخت آمده تا در این عرصه خدمات خود را ارائه دهد

  • ۱
  • ۰

ساختمان های سبز

ساختمان های سبز

ساختمان های سبز

معرفی ساختمان های سبز و مزایای آن

پیش گفتار:

ساختمان های سبز بی شک در صنعت ساختمان سازی تأثیرات زیادی بر روی محیط زیست، اقتصاد، سلامتی و بهره وری ساکنان دارد.

با توجه به پیشرفت‌های اخیر دنیا در صنعت ساختمان سازی، هم‌اکنون تکنولوژی و دانش لازم برای طراحان، سازندگان، بهره برداران و مالکان فراهم شده‌است، تا بتوانند با ساخت ساختمان‌های سبز بهترین بهره وری اقتصادی و زیست محیطی را داشته باشند.

منشأ ساختمان های سبز فرایندی است برای احداث ساختمان‌های سازگار با محیط زیست و حفظ انرژی.

ارزش ساختمان های سبز را در سیکل گهواره تا گور یک ساختمان می‌توان مورد بررسی قرار داد، در حالی که با توجه انتشار آمار توسط آژانس بین المللی انرژی ۴۰٪ سرانه انرژی مصرفی توسط ساختمانها مصرف می‌شود.

 

ساختمان های سبز

مزایای خانه سبز

با استفاده از تکنولوژی های نوین که روز به روز پیشرفته تر شده، مزایای ساختمان های سبز میتواند از طیف محیطی به طیف اقتصادی و اجتماعی سوق داده شود.

با فراگیری و سازگار شدن شیوه های سبز، می توانیم بالاترین فایده محیطی و اقتصادی را از این مدل ببریم.

روش های ساختارهای سبز، زمانی که با طرح و ساخت، همگرا شوند، بیشترین مزایا را ایجاد می کنند

مزایای محیطی

ساختمان های سبز

  • کاهش اتلاف آب
  • حفظ منابع طبیعی
  • بهبود کیفیت آب و هوا
  • حمایت از تنوع زیستی و اکوسیستم ها

مزایای اقتصادی

  • کاهش هزینه های اجرایی
  • بهبود بهره وری
  • خلق بازار محصولات و خدمات سبز

مجموع اصول طراحی و ساخت ساختمان های سبز :

حفاظت از سلامت و آرامش ساکنین ،کاهش ضایعات آلودگی و مخرب محیط زیست.

پرداختن به نکات مورد تأمل در نحوه طراحی ، فلسفه طراحی، کیفیت هوا و اشاره به نکات بدست آمدن ساختمان سبز می‌پردازیم.

حامیان و طراحان اصلی ساخت و ساز ساختمان سبز را می‌توان از (EPA) آژانس حفاظت از محیط زیست، استاندارد ISO 14040 و شورای ساختمان سبز ایالات متحده (USGBC)  نام برد که در شورای ساختمان سبز دریافت گواهی نامه سبز (LEED) را به عنوان معتبرترین گروه کارشناسان این عرصه نام آورد.

LEED دارای ۶ نقطه کلیدی برای پایداری یک سایت ساختمانی می‌باشد؛ که درآن باید براساس چک لیست بررسی و در نهایت مجموع امتیازها به دریافت درجه گواهی نامه شایسته آن:

  1. گواهی نامه تصدیقی
  2. گواهی نامه سیلور
  3. گواهی نامه گلد
  4. گواهی نامه پلاتینیوم منجر می‌گردد.

سیستم امتیازدهی آیین ‌نامه لید، به صورت داوطلبانه، بر اساس رضایت و موافقت عمومی می‌باشد.

در این استاندارد تأثیرات ساختمان در طول دوره عمر آن مد نظر قرار می گیرد که به تهیه آیین‌ نامه ای عملیاتی و دقیق در زمینه طراحی، ساخت و بهره ‌برداری ساختمان سبز منجر شده‌است.

سیستم امتیازدهی آیین‌نامه لید برای ساختمانهای جدید و ساختمان‌های موجودِ تجاری، مسکونی و سازمانی استفاده می‌شود و بر اساس مفاهیم اصلی تئوری و عملی محیط زیست و انرژی تبیین شده‌است.

 این آیین‌نامه شامل ۵ فصل می‌باشد که عبارتند از:

  1. محل‌های پایدار؛
  2. بازدهی آب؛
  3. انرژی و جو؛
  4. مصالح و منابع؛
  5. کیفیت محیط داخلی.

همچنین یک فصل با عنوان (ابتکار در طراحی) در نظر گرفته شده ‌است و برای موارد مرتبط با ساختمان سبز که احتمالاً در ۵ فصل قبلی مطرح نشده، گنجانده شده‌است.

( اولویت منطقه ای) عنوان فصل دیگری از آیین‌نامه می‌باشد که بر حسب موقعیت پروژه و اهمیت بکارگیری المان‌های منطقه ای در طراحی و ساخت، به ساختمان تعلق می‌گیرد.

کاهش اثرات زیست ‌محیطی:

هدف فعالیت ساختمان ‌سازی سبز کاهش تأثیرات زیست ‌محیطی ساختمان‌ها می‌باشد بنا بر این نخستین قانون در این راستا این است که سبز ترین ساختمان ساختمانی است که ساخته نشده باشد.

ساختمان‌سازی جدید اغلب زیربنای یک ساختمان را کاهش می‌دهد در نتیجه نساختن ساختمان برساختن ساختمانی سبز ارجحیت دارد.

قانون اول: تا حدی که ممکن است ساختمان باید کوچک باشد

قانون دوم: به پراکندگی (تمایل شهرها به پراکندگی بطور نا منظم) کمک نکند.

فرقی ندارد چه اندازه بر روی پشت ‌بام فضای سبز ایجاد کنید یا از چند پنجرهٔ دو جداره در ساخت ساختمان استفاده نمایید، در صورتی که شما به پراکندگی کمک نمایید در رسیدن به مقصودتان شکست خورده‌اید.

محل‌های متراکم به روستاها و فضاهای سبز ترجیح داده می‌شوند.

ساختمان‌ها در برابر مساحت عظیمی از زمین مسئول هستند.

مطابق با امار منابع ملی حدود ۱۰۷ میلیون هکتار از زمین‌های ایالت متحده در حال توسعه می‌باشند.

آژانس بین‌المللی انرژی طی نشریه‌ای تخمین زده‌است که ساختمان‌های موجود ۴۰٪ از کل انرژی مصرفی زمین و ۲۴٪ از کل تولید گاز کربن دی‌اکسید می‌باشند.

هزینهٔ ساخت و بازدهی:

بیشترین مورد نقد شده در بنای ساختمان‌های دوست دار محیط زیست هزینهٔ آن می‌باشد فتوولتائیک‌ها لوازم و ابزار جدید و تکنولوژی‌های مدرن هزینهٔ بیشتری دربردارند. هزینهٔ حق بیمهٔ اغلب ساختمان‌های سبز کمتر از ۲٪ می‌باشد اما بازده ان ۱۰ برابر کل عمر ساختمان است.

ضعف بین اطلاع دربارهٔ هزینه‌های پیش رو در مقابل هزینهٔ چرخهٔ زندگی می‌باشد. پس‌انداز پول با استفاده مؤثرتر از آب و برق که موجب کاهش هزینهٔ قبض انرژی می‌شود، امکان‌پذیر است. پیش‌بینی شده‌است، ناحیه‌های مختلف می‌توانند ۱۳۰ بیلیون دلار از کاهش هزینهٔ قبض انرژی ذخیره کنند.

مطالعاتی در طول یک دورهٔ ۲۰ ساله نشان داده‌است که بعضی از ساختمان‌ها بین ۵۳ دلار تا ۷۰ دلار در هر فوت مربع معادل۳۰/۵ سانتی‌متر مربع بازگشت سرمایه به همراه داشته‌اند.

ساختمان های سبز

چرا ساختمان سبز؟

بسیاری از مردم به این گونه ساختمان ها تمایل و کشش داشته و میدانند با این روش تاثیرات گازهای گلخانه ای را کاهش داده و در حقیقت دستی در ایجاد محیطی سالم دارند.

شما نیز میتوانید از طرق مختلف به این سبزبودن کمک نمایید اما سازندگان و کارگران ساختمانی باید وظیفه شان را به خوبی انجام دهند. چنانچه هنوز این راه را امتحان نکرده اید ، خواهید فهمید راههای مختلفی وجود دارد که به شما  برای شروع کمک میکند. در ابتدا مجبور نیستید  در راس این موضوع قرار گیرید،  اما میتوانید قدم های کوچکی در این راه بردارید.

ساختمان های سبز که با این روش ها طراحی شده اند کمک میکنند تا تاثیرات نامطلوب کلی برمحیط و سلامت انسان ها را کاهش دهند، از جمله این تاثیرات میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

کاهش زباله ها، آلودگی و تخریب محیطی.

  • ۹۷/۰۶/۰۶
  • all saate

نظرات (۲)

عالی بود
  • H🔹Sh🌸 m and o🔹h
  • 🌸چه جالب🌸

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی